Akkoordverklaring Winter Quest

Ik verklaar dat:

  1. ik mij zelf heb opgegeven voor Winter Quest 2025, als quester, staffer of gast.
  2. ik mij door een arts heb laten controleren en deze mij als medisch geschikt verklaart om deel te nemen aan de Winter Quest 2025, als quester, staffer of gast.
  3. ikzelf volledig verantwoordelijk en aansprakelijk ben voor mijn handelen en mijn algehele gezondheid tijdens de Winter Quest 2025, lopende van 13 tot en met 26 januari 2024 als staffer of gast, respectievelijk van 17 tot 25 januari 2025 als quester.
  4. ik bij iedere twijfel over mijn gezondheid tijdens Winter Quest, zoals misselijkheid, duizeligheid,… als quester, staffer of gast de organisatoren onmiddellijk op de hoogte zal stellen.

Ik ga akkoord dat:

  1. de trainer, Dirk Ghekiere, de medetrainers en de staf niet verantwoordelijk zijn voor enig fysisch, psychologisch of materieel letsel op mijn persoon.
  2. alcohol of gelijk welke andere drug, het gebruik van kracht of geweld en het maken van vuur in de bossen, ten strengste verboden zijn.
  3. ik persoonlijk verantwoordelijk ben voor de materiële of lichamelijke schade die ik eventueel zou berokkenen aan iemand anders of aan de Winter Quest 2025.
  4. ik de trainers inlicht als ik medicatie gebruik.
  5. wanneer ik, niettegenstaande een mentaal of fysisch letsel, toch heb besloten om deel te nemen aan de Winter Quest 2025, ik dit doe op eigen risico.

Deze bepalingen maken onlosmakelijk deel uit van de overeenkomst tussen Monte Rosa bv en de klant zoals opgenomen in het inschrijvingsformulier en de Algemene Voorwaarden van Monte Rosa bv.

 

Voor akkoord,

 

……………………………………………………………….

 

Naam:

Datum:

Stuur een bericht